Uluslararası Yerel Zincirler Buluşuyor 2016 Konferansı ve Fuarı

13-14 Nisan 2016
Haliç Kongre Merkezi
Kurumsal Sponsor
CP Grup
Recep Pehlivan
Yerel Zincir Mağazalar Genel Müdürü
Sektörde en hızlı büyüyen kanal olan yerel zincirler, firmalar ile geliştirdikleri işbirlikleri, saha uygulamasındaki hız ve kolaylık ile farklılaşmaları, müşteri iletişim stratejileri ile perakendenin en önemli kanallarından birisi olmaya devam edecektir.

Yerel zincirlerin rekabette önem vermesi gereken konular; hızlı büyüme ve mağaza açılış planları, verimsiz mağazaların operasyonlarının sonlandırılması, mağaza içi koşulları geliştirmeleri, karlı ve katma değer yaratan kategorilere yönelmeleri, sadece fiyat odaklılıktan çıkmaları gibi konulardır. YZB bu konuların konuşulması, dünyadan örnekler verilmesi, altyapı firmalarının detaylı sunumlar yapabilmeleri için çok büyük bir fırsattır.

YZB 2016’da CP ailesi olarak, ilk amacımız yerel zincirler kanalı için yeni yapılanmamızı ve organizasyonumuzu anlatmak ve ileri işlenmiş ürünler kategorisi ile birlikte taze et kategorisindeki inovatif ürünlerimizi tanıtmak olacaktır.
Kurumsal Sponsor
(Parex) Provel
Atalay Yumurtacıoğlu
Genel Müdür
Türkiye’de perakende sektörünü değerlendirdiğimizde yerel zincirlerin tüm değişikliklere daha hızlı uyum sağladığını, tüketici eğilimlerini yerinde değerlendirip zamanında pozisyon almakta oldukça başarılı ve etkili olduklarını görüyoruz.

9.7 milyar USD’ı geçen bir hacim olarak değerlendirildiğinde ülke ekonomisinin olumlu açıdan dengede kalmasına önemli katkı sağladıklarını da belirtmeliyim. Sektörün önümüzdeki yıl % 7 civarında büyümesini, Parex markasının da yeni ürünler ve yatırımları ile bu büyüklüğün üzerine çıkmasını öngörüyoruz.

Bu yıl kuruluşunun 5. yılını kutlayan Parex’in başarısında kuruluşumuzdan bugüne verdikleri destek ve gösterdikleri işbirliği ile yerel zincirlerin büyük payı var. YZB 2016’da markamızın yenilikçi yüzünü bir kez daha sergilemeyi planladık. Lider olduğumuz temizlik setlerinde tüketiciyi şaşırtacak yeni ürünlerle sektörün dinamizmini yükselteceğiz.
Oturum Sponsoru
Verifone
Onur Altınbaş
Türkiye, Güney Doğu Avrupa ve Rusya Genel Müdürü
Son beş yılda, yerel perakendeciler daha da güçlendi. Ulusal ve uluslararası rakiplerine göre de daha hızlı büyüyerek, sektörün en büyük oyuncuları arasına girdi. 5 yıl içerisinde de, en büyük istihdam sağlayan üçüncü sektör oldu.

Yerel zincirler için, son tüketiciden geriye doğru zinciri oluşturan tüm halkaların gelen talepleri en iyi ve hızlı şekilde karşılaması çok önemli. Bu bağlamda müşteriyi iyi analiz edip planlı ve organize bir şekilde hareket ederek tehdit ve fırsatları belirlemek büyük önem taşıyor.

Verifone’un Yeni Nesil Masaüstü Yazar Kasa POS cihazları, katma değerli servislerin kullanılabileceği en uygun ve en son teknoloji platformu olarak ön plana çıkıyor. Verifone, dokunmatik ekranından işlemcisine kadar hız ve kalite açısından dünyanın teknolojisini “erişilebilir” fiyatlarla Türkiye pazarına sunuyor.
Yerel zincirlerin önde gelen markaları, yılın en büyük perakende şöleninde sponsor olarak yerlerini almaya devam ediyor. Verimlilik temasının ele alınacağı YZB 2016’da hemen yerinizi alın; verimli, sürdürülebilir, yüksek performanslı şirket ve iş anlayışınızı sektörünüzle paylaşarak
bu fırsatı iyi kullanın!
T: 0(212) 266 81 82
pazarlama@yzb.com.tr
yzb.com.tr
BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB(TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.